Китайська компанія побудує в Україні текстильний завод
Категорія
Економіка
Дата публікації

Китайська компанія побудує в Україні текстильний завод

Китайська компанія побудує в Україні текстильний завод
Джерело:  uprom.info

Китайська текстильна компанія YUYUE Home Textile планує запуск роздрібної мережі в Україні у 2018-2020 рр. Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на Національний Промисловий Портал.

YUYUE Home Textile являється однією з найбільших у світі текстильних компаній по виробництву і переробці льону, а також по виробництву та продажу текстильної продукції. Компанія розглядає Україну як зручний майданчик для розвитку бізнесу в європейському регіоні.

Читайте також: Компанія Tesla збудує свій завод у Китаї

Початок будівництва заводу з переробки льону планується на 2018 рік. Термін реалізації проекту - 5 років. А загальний обсяг інвестицій складе $20 млн. Інвестори планують протягом п'яти років налагодити весь цикл виробництва - від вирощування льону до переробки. Після завершення всіх етапів будівництва, на підприємстві створять близько тисячі робочих місць.

Варто відзначити, що Рівненська область була відібрана текстильною компанією YUYUE Home textile co. Ltd для будівництва заводу в 2016 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, УкрАВТО може законсервувати Запорізький автомобільний завод через борги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?