Куди українці виїжджали в 2017 році: названі найпопулярніші курорти
Категорія
Україна
Дата публікації

Куди українці виїжджали в 2017 році: названі найпопулярніші курорти

Куди українці виїжджали в 2017 році: названі найпопулярніші курорти
Джерело:  online.ua

Найпопулярнішими серед жителів України курортами в 2017 році стали Туреччина і Єгипет.

Про це розповіли представники української прикордонної служби, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Держслужби статистики України.

Читайте також: З'явився рейтинг найбезпечніших для туристів країн в 2018 році

Відзначається, що всього в 2017 році за межі України виїжджали майже 26,5 млн громадян, з яких понад 26,2 млн їздили в приватні поїздки, організовано в турпоїздки прямували 120 тисяч чоловік, а в службових справах подорожували 97 тисяч чоловік.

Найбільше українці їздили в Польщу (9,9 млн), Росію (4,3 млн), Угорщину (3,1 млн), Молдову (1,68 млн), Білорусь (1,18 млн), Туреччину (1,18 млн), Румунію (1,05 млн).

Найпопулярнішими туристичними напрямками стала Туреччина, Єгипет, Білорусь, Болгарія, ОАЕ, Ізраїль, Румунія, Греція, Австрія і Польща, в той час як в службові поїздки найбільше їздили до Білорусі, Росії, Болгарії, Туреччини та Румунії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше назвали найбільш відвідуване туристами в 2017 році місто світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?