ЗМІ знайшли російський слід у «маріупольській справі» Суркіса
Категорія
Спорт
Дата публікації

ЗМІ знайшли російський слід у «маріупольській справі» Суркіса

ЗМІ знайшли російський слід у «маріупольській справі» Суркіса
Джерело:  golos.ua

ФК «Динамо» Київ відмовилося їхати на матч 7-го туру УПЛ після того, як власники клубу отримали вигідну фінансову пропозицію з Росії. Про це у своєму блозі написав блогер під ніком xageto, повідомляє ІА « Голос UA ».

За словами кримського блогера та активіста, в його руки потрапили матеріали зі зламаних хакерами поштових скриньок сепаратистів, що підтверджують таку версію. Піти на угоду з ФСБ братів Суркісів могло змусити важке фінансове становище, пов'язане, зокрема, заарештовані рахунки в «Приватбанку» на загальну суму понад 1 млрд грн. Спецслужбам РФ, в свою чергу, був потрібен зручний привід для того, щоб дестабілізувати ситуацію в прифронтовому Маріуполі і спровокувати резонансний конфлікт в Україні, а футбольному середовищі підходить для цього, як не можна до речі.

«Вийшли на одну цікаву електронну адресу, отримали звідти всю інформацію. Спливли цікаві факти і прізвища. Медведчук, Суркіс (!), Сурков ... Це із знайомих мені. І кілька чужих Демидкіна, Печонкін, Риболовля, Кочетов і т.д. Справа в тому, що київські не приїхали грати в футбол в Маріуполь не через мокрих памперсів гравців. Це взагалі-то спецоперація російських ФСБшників проти України. Маріуполь реально дратує Сепар. Будь-які настрої за Україну вибешівает госватніков в Росії. Тому потрібен був конфлікт », - пише кримчанин в своєму блозі.

За версією блогера, посередником в переговорах між братами Суркісами і російськими спецслужбами виступав Віктор Медведчук, який підтримує хороші відносини з обома сторонами. «Медведчук від російських друзів передав пропозицію, а разом з ним і хороший фінансовий стимул. Динамо не їде до Маріуполя, розносить по всьому ЗМІ інфу, що там небезпечно, обстріляють, вб'ють. Коротше кажучи, потрібна дестабілізація в самому регіоні. Як сценарій, якщо приїжджають, то йде організація серії вибухів. Тому цей вереск почали задовго до приїзду. Скажімо так, потрібен був час, щоб розгойдати ситуацію. Плюс налаштувати самих місцевих проти Києва», - пише блогер. Автор обіцяє найближчим часом викласти копії листів, що підтверджують його слова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?