Запуск Falcon Heavy в космос: розкрито головні таємниці Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

Запуск Falcon Heavy в космос: розкрито головні таємниці Ілона Маска

Запуск Falcon Heavy в космос: розкрито головні таємниці Ілона Маска
Джерело:  Forbes

Запуск надважкої ракети Falcon Heavy в космос є лише видовищним шоу, яке своїм масштабом відволікло від справжніх цілей Ілона Маска. Пріоритетним завданням голови компанії SpaceX був розвиток космічного інтернету, який можливо в глобальному форматі роздавати людству.

Головні таємниці і цілі Ілона Маска розкрили експерти журналу Forbes, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Запуск в космос електромобіля Tesla розбурхав соцмережі

Джерело нагадало, що ще більше десяти років тому Маск вклав свої перші 100 мільйонів доларів в розвиток космічного інтернету, для якого необхідно запустити на орбіту сотні тисяч супутників. Після Маска в даний інвестиційний проект вклалися співзасновник PayPal Пітер Тіль і голова Draper Fisher Jurvetson Стів Юрветсон.

За минулі роки проект, спрямований на розвиток нізкоорбітального інтернету, зібрав безліч інвестицій на суму в кілька десятків мільярдів доларів. А компанія SpaceX, в свою чергу, успішно виконує поставлений план з постачань на орбіту тисячі супутників, які повинні бути масово виведені в космос до 2020 року.

У проекті з розвитку космічного інтернету планують взяти участь також британський проект OneWeb, компанія Samsung і китайські космічні компанії.

На підставі вищевикладеного експерти підбили підсумок щодо справжніх цілей запуску Falcon Heavy в космос. Вони вважають, що головним завданням надважкої ракети є своєчасна доставка на орбіту супутникового угруповання Ілона Маска, яка дозволить розгорнути космічний інтернет в заявлені терміни , а голові SpaceX стати переможцем у цій космічній гонці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ілон Маск розкрив секрет свого успіху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?