У Москві відмовилися привітати російського спортсмена з перемогою на Олімпіаді-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Москві відмовилися привітати російського спортсмена з перемогою на Олімпіаді-2018

У Москві відмовилися привітати російського спортсмена з перемогою на Олімпіаді-2018
Джерело:  Чемпіонат

У суботу, 10 лютого, російський ковзаняр Семен Єлістратов посів третє місце у фіналі змагань з шорт-треку у дистанції 1500 метрів на Олімпіаді-2018. Російська влада відмовилися вітати спортсмена з бронзовою медаллю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спортивне видання "Чемпионат".

Читайте також: На Олімпіаді-2018 яскраві дрони встановили світовий рекорд: опубліковано захоплююче відео

Коментар про перемогу росіянина на Олімпіаді в Пхенчхані висловив віце-прем'єр Держдуми Ігор Лебедєв. Він заявив, що не готовий привітати Єлістратова з бронзовою медаллю, так як Росія на бере участь у Іграх-2018.

"Не розумію радість російських уболівальників і спортсменів, коли вони отримують медалі. Це медалі якої країни? Яка країна буде вписана в медальний залік і увійде в історію олімпійського руху?"- додав Лебедєв.

Він також підкреслив, що не стежить за Олімпіадою-2018, так як російських спортсменів не пустили на змагання, дозволивши брати участь в них тільки на неприйнятних умовах. Лебедєв обурений тим, що його країна тягнеться у задніх рядах олімпійського руху, що передбачено в рамках введених правилах МОК для російських спортсменів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Олімпіаді-2018 визначилася перша володарка золотої медалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?