Все залежить від Росії: в НАТО виступили з важливою заявою по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Все залежить від Росії: в НАТО виступили з важливою заявою по Криму

Все залежить від Росії: в НАТО виступили з важливою заявою по Криму
Джерело:  Крим.Реалії

Північноатлантичний альянс ще не сформував свою позицію по Криму, який був окупований Росією. У НАТО ще вивчать кримське питання, рішення по якому буде залежати від Росії.

Про це заявив представник України при НАТО Вадим Пристайко, передає ONLINE.UA з посиланням на "Крим. Реалії".

Читайте також: Кремль вже знищував сотні тисяч солдатів НАТО: про нові плани Путіна біля кордонів України

Пристайко підкреслив, що вже зараз НАТО зміцнює свої позиції на півдні, що є відповіддю на зростаючу агресію Росії. Найближчим часом альянс планує розгорнути додатковий силовий контингент на південному напрямку, але його масштаби будуть залежати від російських дій.

Також він додав, що на сьогоднішній день на півдні вже знаходиться друга за чисельністю армія НАТО - турецька. Вона, за словами Пристайко, є важливим фактором, що стримує агресію Росії в регіоні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в НАТО ухвалили важливе рішення щодо реформування командної стрктури через російську агресію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?