Євробачення-2018: визначені перші фіналісти Нацвідбору в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: визначені перші фіналісти Нацвідбору в Україні

Євробачення-2018: визначені перші фіналісти Нацвідбору в Україні
Джерело:  online.ua

У суботу, 10 лютого, в Україні відбувся перший півфінал Національного відбору на "Евробачення-2018". У ньому взяли участь дев'ять українських виконавців та гуртів, з яких тільки троє пройшли до фіналу.

Відео виступів переможців першого півфіналу Нацвідбору було опубліковано на офіційній сторінці СТБ на YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Євробачення-2018: названі імена ведучих

Першими за право представляти Україну на Євробаченні в 2018 році боролися: CONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, KAZKA, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, VILNA, Pur: Pur, The Erised. Після їх виступів члени журі, Андрій Данилко, Джамала і Євген Філатов (The Maneken), оцінили виступ кожного і поставили свої бали.

До першої трійки фіналістів за рішенням журі вийшли LAUD, Сергій Бабкін та CONSTANTINE, які отримали 9,8 і 7 балів відповідно.

Але глядачі інакше оцінили виступ конкурсантів - 7 балів вони поставили LAUD, 8 балів від глядачів були віддані The Erised, а найвищий бал отримала VILNA. Таким чином, у фінал Нацвідбору на "Євробачення-2018" пройшли VILNA, The Erised і LAUD.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна виступить у другому півфіналі "Євробачення-2018" в Лісабоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?