На Донбасі вбили одного з ватажків "ЛНР": з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі вбили одного з ватажків "ЛНР": з'явилися подробиці

На Донбасі вбили одного з ватажків "ЛНР": з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

На території Донецької області в районі Зайцевого був ліквідован один з ватажків "ЛНР" Георгій Макарьєв. Він був головою так званої громадської організації під назвою "Народна армія Донбасу", а також другом екс-глави псевдореспубліки Ігоря Плотницького.

Про це повідомляється на сторінці групи "УКРАЇНА LIVE - НОВИНИ/АТО" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Росії екс-ватажка "ЛНР" заарештували "за здачу Донбасу" - ЗМІ

За даними джерела, Макарьєв був убитий ще 8 лютого. Його ліквідували українські бійці в момент проведення терористами диверсії. На даний момент тіло убитого Макарьєва нібито знаходиться в морзі Бахмута (колишній Артемівськ).

Офіційного підтвердження смерті терориста від українських силових сруктур поки не було.

У повідомленні зазначено, що Макарьєв нібито переховувався на окупованій території Донбасу від російських правоохоронців. Але насправді його перекинули в "ЛНР" з метою проведення спеціальних диверсійно-терористичних операцій, а також для псевдопатріотичної роботи з молоддю. На території псевдореспублікі російський бойовик був публічною людиною і часто з'являвся на телебаченні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в російському СІЗО помер соратник Плотницького Євген Сильвестров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?