Собчак розкрила справжні цілі Путіна на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Собчак розкрила справжні цілі Путіна на Донбасі

Собчак розкрила справжні цілі Путіна на Донбасі
Джерело:  Ехо Москви

Відома російська журналістка Ксенія Собчак, яка в 2018 році була зареєстрована як кандидат на пост президента Росії, виступила з черговою гучною заявою. Вона розкрила справжні цілі Путіна на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Эхо Москвы".

Читайте також: Собчак виступила з гучною заявою по Україні

В інтерв'ю джерелу Собчак заявила, що Донбас для Путіна є козирем, який він зберігає на чорний день. Вона впевнена, що російський голова не планує анексувати цю територію, а планує її обміняти на щось вигідне для себе.

Також Собчак виступила за те, щоб негайно припинити будь-яку допомогу Донбасу з боку Росії. Вона мала на увазі російських "добровольців", які воюють на сході України.

"Росія не повинна втручатися на українську територію і питання Криму треба переглянути. Повинен бути знайдений якийсь компроміс щодо цих територій: або якась компенсація Україні, або якийсь референдум", - додала Собчак.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ксенія Собчак запропонувала варіант вирішення питання по Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?