За секунду до старту: в мережі сміються над черговим космічним провалом Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

За секунду до старту: в мережі сміються над черговим космічним провалом Росії

За секунду до старту: в мережі сміються над черговим космічним провалом Росії
Джерело:  online.ua

У неділю, 11 лютого, на Байконурі відбувся черговий космічний провал Росії - ракета "Союз-2.1А" з кораблем "Прогрес МС-08" на борту не змогла злетіти, так як у неї автоматично вимкнулися двигуни за секунду до старту.

Відео невдалого старту ракети "Союз-2.1А" було опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін провів запуск балістичних ракет: з'явилося відео

В "Роскосмосі" заявили, що запуск "Прогресу МС-08" до МКС з технічних причин перенесено на резервну дату. Планується повторити запуск у вівторок, 13 лютого. Також в прес-службі корпорації уточнили, що після невдалого пуску корабель вже не зможе причалити до МКС за 3,5 години, тому буде розроблена дводобова схема.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на черговий космічний провал Росії.

"Гас не завезли?", "Там все відразу ясно було, бідність та запустіння", "Виглядало все убого", "Хвилину оголосили, а щогла тільки хвилини через 3 відійшла, і відразу відбій - трасляція нульова", - коментують користувачі мережі невдалий пуск "Прогресу МС-08" до МКС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії зірвався запуск російського супутника "Метеор-М" на орбіту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?