Авіакатастрофа Ан-148 в Росії: опубліковано перше відео з місця події
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіакатастрофа Ан-148 в Росії: опубліковано перше відео з місця події

Авіакатастрофа Ан-148 в Росії: опубліковано перше відео з місця події
Джерело:  online.ua

В результаті аварії пасажирського літака Ан-148, який розбився 11 лютого в Підмосков'ї, загинуло понад 60 людей. Такі дані привели в офіційних структурах.

Перше відео з місця авіакатастрофи було опубліковано на Telegram-каналі Mash, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Падіння вертольота на житловий будинок в Каліфорнії: опубліковано відео

На кадрах чути голос очевидців аварії. Вони відзначають, що серед уламків повітряного судна є багато листів, що може свідчити про те, що після зльоту Ан-148 зіткнувся з поштовим вертольотом. У Мінтрансі РФ повідомили, що розглядають всі версії авіакатастрофи, включаючи погані погодні умови і людський фактор.

Російські ЗМІ пізніше повідомили, що Ан-148 перед катастрофою зіткнувся з вертольотом "Пошти Росії". Ця інформація поки не підтверджена офіційно.

В даний час рятувальники вже прибули на місце події. Вони відзначають, що на місці авіакатастрофи виявили велику кількість загиблих.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше родичі жертв рейсу MH17, який в 2014 році зазнав аварії на Донбасі, виграли суд проти екс-бойовика "ДНР" Ігоря Стрєлкова-Гіркина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?