Лавров виступив з важливою заявою по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров виступив з важливою заявою по Донбасу

Лавров виступив з важливою заявою по Донбасу
Джерело:  russia.tv

Росія не має наміру визнавати самопроголошені "ЛНР" і "ДНР", так як Москва зберігає прихильність Мінським угодам.

З такою гучною заявою виступив голова МЗС Росії Сергій Лавров, передає ONLINE.UA з посиланням на "Россия-1".

Читайте також: Собчак розкрила справжні цілі Путіна на Донбасі

Міністр закордонних справ Росії підкреслив, що будь-який відступ від реалізації Мінських угод є "колосальною помилкою", які не має наміру допускати Москва.

"Ми, на відміну від деяких наших міжнародних колег, все-таки люди слова, і своє слово, особливо коли воно стало предметом переговорів, і коли це схвалено радою безпеки, ми завжди тримаємо і виконуємо", - заявив Лавров.

Голова російського МЗС вважає, що закон про реінтеграцію Донбасу порушує всі норми Мінських угод, що також відзначили на Заході. Він сподівається, що українська влада прийме цей факт до уваги і скасує даний законопроект, який вже переданий на підпис Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон зробив важливу заяву по Донбасу під час переговорів з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?