У Китаї створили гігантського собаку зі снігу: опубліковані видовищні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї створили гігантського собаку зі снігу: опубліковані видовищні фото

У Китаї створили гігантського собаку зі снігу: опубліковані видовищні фото
Джерело:  online.ua

В рамках підготовки до міжнародного фестивалю, присвяченого святкуванню року Собаки, в китайському місті Шеньян створили гігантське сніжне творіння, яке буде внесено в Книгу рекордів Гіннесса як найбільша в світі снігова скульптура собаки.

Видовищні фото снігової скульптури були опубліковані на сторінці People's Daily Online в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Лапландії збудували льодовий готель за мотивами "Ігри престолів": вражаючі фото і відео

За даними джерела, гігантська скульптура в довжину досягає майже 120 м, а в висоту - 17,9 м. На її виготовлення пішло майже 60 кубічних метрів снігу, який в умілих руках ста майстрів-скульпторів протягом тижня перетворився в символ наступаючого року за східним календарем.

Слід зазначити, що фестиваль снігу і льоду в Шеньяні відкриється на наступний день після настання Китайського нового року, 17 лютого. Організатори підготували гостям захоплююче 3D-світлове шоу, головним представником якого стане гігантська скульптура собаки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський художник Джеф Кунс встановив в Рокфеллеровському центрі в Нью-Йорку надувну скульптуру-копію статуетки української художниці Оксани Жнікруп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?