У США назвали умову для відновлення переговорів з Північною Кореєю
Категорія
Політика
Дата публікації

У США назвали умову для відновлення переговорів з Північною Кореєю

У США назвали умову для відновлення переговорів з Північною Кореєю
Джерело:  online.ua

Віце-президент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс повідомив про готовність США до переговорів з владою КНДР. Однак Північна Корея спочатку повинна відмовитися від ядерної програми.

Як інформує ONLINE.UA, про це передає РІА Новини.

Читайте також: Кім Чен Ин витратив резервний фонд КНДР на запуски ракет
« Кампанія по наданню максимального тиску продовжиться і буде більш інтенсивною. Але якщо хочете поговорити, ми будемо говорити », - сказав Пенс.

Віце-президента запитали, які кроки потрібно зробити Пхеньяну, щоб з нього почали знімати санкції. « Не знаю. Тому і потрібні переговори », - відповів він.

Офіційна позиція США полягає в тому, що КНДР спочатку повинна відмовитися від ядерної і ракетної програм, і лише потім Вашингтон погодиться на переговори.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сполучені Штати Америки мають намір відновити відносини з Росією в сфері кооперації з врегулювання ситуації з КНДР і Сирією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?