Бойовики влаштовують на Донбасі нові провокації - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики влаштовують на Донбасі нові провокації - штаб АТО

Бойовики влаштовують на Донбасі нові провокації - штаб АТО
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 11 лютого, незаконні збройні формування на Донбасі продовжували порушувати режим перемир'я з забороненої Мінськими угодами зброї. Всього було зафіксовано дев'ять прицільних обстрілів з боку бойовиків, внаслідок яких українські військові не постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Гатять з "Градів": в ОБСЄ занепокоєні ситуацією на Донбасі

На Луганському напрямку ворог протягом цілої доби вів вогонь з БМП, великокаліберних кулеметів і гранатометів в районі Зайцевого.

Найбільша вогнева активність бойовиків була зафіксована на Донецькому напрямку. Там поблизу Талаківці ворог застосовував 120-мм і 82-мм міномети по позиціях українських захисників. Поблизу Широкиного і Водяного терористи також вели вогонь з мінометів різного калібру.

Провокації з боку незаконних збройних формувань були зафіксовані і в передмісті Авдіївки, де ворог застосовував великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю по позиціях сил АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ розповіли про підлість бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?