Американським вченим вдалося перемогти рак
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Американським вченим вдалося перемогти рак

Американським вченим вдалося перемогти рак
Джерело:  online.ua

Ефективний засіб від раку, яке може перемогти хворобу без побічних ефектів, знайшли американські дослідники з онкологічного центру в Джорджтауні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MedicalXpress.

Читайте також: Вчені назвали електронні сигарети смертельно небезпечними

За інформацією дослідників, поєднання препаратів, що перешкоджають формуванню нових судин, з імуностимуляторами дає позитивний результат в боротьбі з раком.

Вчені заявляють, що препарат аксітініб зупиняє формування нових кровоносних судин, активно йде в злоякісних пухлинах. У той же час, імуномодулюючий агент (пембролізумаб), який є інгібітором контрольних точок імунітету, вже схвалений для лікування декількох видів раку.

Раніше медикам вже вдавалося з'єднати подібні препарати, але такі сполуки виявлялися вкрай шкідливими для організму людини. Однак, як стверджують вчені з Джорджтауна, їх методика вже успішно випробувана на 52 пацієнтах з раком нирки. Дослідження показали велику безпеку методу в порівнянні з аналогічними.

У більш ніж 90% пацієнтів зафіксували поліпшення стану, а період, коли не спостерігалося погіршення, перевищив 20 місяців.

Як повідомляв ONLINE.UA, вживання алкогольних напоїв може призводити до розвитку раку молочної залози і шести інших типів раку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?