Північна Корея здивувала перформансами на Олімпіаді-2018: опубліковані яскраві відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Північна Корея здивувала перформансами на Олімпіаді-2018: опубліковані яскраві відео

Північна Корея здивувала перформансами на Олімпіаді-2018: опубліковані яскраві відео
Джерело:  online.ua

КНДР, яка відома всьому світу як агресивна республіка, здивувала глядачів Олімпіади-2018 яскравими перформансами. Північнокорейські чирлідерши влаштували справжнє шоу на трибунах уболівальників, яким привели в захват увесь світ.

Відео активної підтримки вболівальниць спортсменів з КНДР активно публікують в соцмережах очевидці, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Олімпіада-2018: результати другого дня змагань

У коментарях до відео зазначено, що вболівальниці КНДР стали справжнім "цвяхом програми" Олімпіади в Пхенчхані. Всі вони були ретельно підготовлені до участі в Іграх, що підтверджують злагоджені дії дівчат та їх уніформа червоного кольору.

Відзначається, що команда уболівальників КНДР на Олімпіаді-2018 складається з 230 дівчат, які демонструють "імідж" Північної Кореї всьому світу.

Користувачі мережі по-різному відреагували на перформанси КНДР на Олімпійських іграх. Одні прийшли в захват від невимовної атмосфери, яку створили вболівальниці, а інших насмішила поведінка дівчат.

"Згадалося ... Ми не оремо, не сіємо, не будуємо ... Ми пишаємося суспільним ладом", - відзначають користувачі, підкреслюючи що перформанси Північної Кореї на Іграх є відгомонами Радянського Союзу.

Як повідомляв ONLINE.UA, на відкритті Олімпіади-2018 дрони встановили новий світовий рекорд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?