Клімкін в Кувейті обговорить боротьбу з ІДІЛ
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін в Кувейті обговорить боротьбу з ІДІЛ

Клімкін в Кувейті обговорить боротьбу з ІДІЛ
Джерело:  online.ua

Голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін відвідає Кувейт для участі в засіданні міністрів закордонних справ держав-учасниць Всесвітньої коаліції по боротьбі з терористичною організацією "Ісламська держава" 13 лютого.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу посольства України в Кувейті.

Читайте також: В Іраку затримали ватажка ІДІЛ - ЗМІ

Очікується, що в заході планують взяти участь представники близько 70 держав і міжнародних організацій, що беруть участь у Всесвітній коаліції по боротьбі з ІДІЛ, на рівні керівників зовнішньополітичних відомств.

Засідання проходитиме під співголовуванням віце-прем'єр-міністра, міністра закордонних справ Кувейту Сабах Аль-Халед Ас-Сабаха і державного секретаря США Рекса Тіллерсона.

Також наголошується, що міністерське засідання Всесвітньої коаліції по боротьбі з ІДІЛ покликане скоординувати зусилля держав-учасників в протистоянні терористичній загрозі не тільки в Сирії та Іраку, а й в усьому світі, а також обговорити шляхи подолання наслідків злочинної діяльності терористичної організації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Павло Клімкін направив чинному голові ОБСЄ - міністру закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Анджеліно Альфано запит Кабінету міністрів України про продовження мандата СММ ОБСЄ на 2019 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?