"Голос країни-8": ще одна відома артистка справила фурор на шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Голос країни-8": ще одна відома артистка справила фурор на шоу

"Голос країни-8": ще одна відома артистка справила фурор на шоу
Джерело:  online.ua

У неділю, 11 лютого, відбувся черговий етап "сліпих прослуховувань" на шоу "Голос країни-8". Цей випуск, як і всі попередні, був яскравим і насиченим - учасники дивували глядачів і суддів своїми вокальними талантами. Але головним сюрпризом випуску стала поява на сцені відомої співачки Ірини Федишин, яка вирішила взяти участь у конкурсі.

Відео яскравого виступу Ірини Федишин на "Голосі країни" було опубліковано на YouTube-каналі проекту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Тіна Кароль скандально прокоментувала виступ артиста-трансгендерів на "Голосі країни"

Підкорювати сцену шоу співачка вийшла зі своєї популярною піснею "Малесенькі долоньки". Їй не відразу вдалося переконати членів журі в своєму професіоналізмі, тому їх крісла розгорталися до Ірини до останньої секунди виступу.

Тіна Кароль, Джамала, Потап і Сергій Бабкін здивувалися появі Федишин на проекті. При цьому співачка вирішила продовжити участь в конкурсі в команді Джамали, підкресливши, що їй ще є чому повчитися у колег по сцені.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в "Голосі країни-8" взяла участь колишня народна депутатка Злата Огневич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?