В Україні не покажуть ЧС-2018 з футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

В Україні не покажуть ЧС-2018 з футболу

В Україні не покажуть ЧС-2018 з футболу
Джерело:  Урядовий кур'єр

Національна громадська телекомпанія України (НГТУ) не транслюватиме чемпіонат світу з футболу, який пройде цього літа в Російській Федерації.

Про це в інтерв'ю виданню "Урядовий кур'єр" заявив глава НГТУ Зураб Аласанія, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: ЗМІ знайшли російський слід в "маріупольській справі" Суркіса

"Ми відмовляємося його показувати. Це серйозна багатомільйонна справа, права на показ куплені ще до 2013 року. Це важке рішення. Громадське може показувати чемпіонат світу в Москві? Ні", - повідомив Аласанія.

З його слів, суспільне мовлення "має давати не те, що хочуть (глядачі, - ред.), А те, що потрібно".

"... тепер ринок, який мав домовленості про паралельному показі, дізнавшись про позицію громадського, також почав відмовлятися", - зазначив Аласанія.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив раніше про те, що Україна проводить переговори з федераціями футболу і фанатськими організаціями про можливість бойкоту Чемпіонату світу з футболу в 2018 році в Росії або проведенні протестів в рамках цього заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?