Одеса без мера: Труханов після тривалої відпустки так і не вийшов на роботу
Категорія
Політика
Дата публікації

Одеса без мера: Труханов після тривалої відпустки так і не вийшов на роботу

Одеса без мера: Труханов після тривалої відпустки так і не вийшов на роботу
Джерело:  Укрінформ

У понеділок, 12 лютого, мер Одеси Геннадій Труханов, який вже 1,5 місяця перебував у відпустці, так і не вийшов на роботу. Нараду в міськраді замість нього знову проводив перший віце-мер Одеси Анатолій Орловський.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: Різдвяний відпочинок президента на Мальдівах: невістка заступилася за Порошенка

За даними джерела, що посилається на прес-службу міськради Одеси, в даний час Геннадій Труханов нібито перебуває у відрядженні в Чехії. Відповідне розпорядження пізніше опублікують на сайті міської мерії.

Слід зазначити, що каленарна відпустка Геннадія Труханова розпочалася 27 грудня 2017 року. Вона тривала 22 дня, по закінченню яких, 18 січня, мер Одеси мав вийти на роботу.

19 січня Труханов продовжив відпустку за свій рахунок на три дні, до 22 січня. Причиною тому стала негода, через яку він не зміг прилетіти в Одесу. З 22 січня, згідно з розпорядженням в.о. мера Одеси, Труханов відправився у відрядження до Афін, після якого повинен був повернутися на роботу 5 лютого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що і 5 лютого мер Одеси так і не повернувся до роботи, продовживши собі відпустку до 11 числа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?