Авіакатастрофа Ан-148: в СК РФ повідомили про стан літака в момент трагедії
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіакатастрофа Ан-148: в СК РФ повідомили про стан літака в момент трагедії

Авіакатастрофа Ан-148: в СК РФ повідомили про стан літака в момент трагедії
Джерело:  online.ua

Пасажирський літак Ан-148, який розбився 11 лютого в Підмосков'ї, в момент падіння перебував в цілісності.

Про це повідомили в прес-службі Слідчого комітету РФ, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Авіакатастрофа Ан-148: РосЗМІ звинувачують Україну

"Встановлено, що в момент падіння повітряне судно знаходилося в цілісності, без спалаху, вибух виник після падіння літака", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в офісі авіакомпанії "Саратовські авіалінії" проводяться обшуки і вилучення документів. В аеропортах зроблені виїмки документації по обслуговуванню і технічному огляду повітряного судна, а також по медичному огляду членів екіпажу.

Крім того, вилучено зразки палива, файли радіообміну диспетчерів і командира повітряного судна, файли системи стеження за повітряним судном на землі і в повітрі, електронні записи показників радара польоту судна. Призначено необхідні судово-криміналістичні експертизи.

Як повідомляв ONLINE.UA, катастрофа пасажирського літака Ан-148, який розбився 11 лютого в Підмосков'ї, потрапила на камери відеоспостереження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?