У Росії раптово помер син відомого режисера
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії раптово помер син відомого режисера

У Росії раптово помер син відомого режисера
Джерело:  РБК

У понеділок, 12 лютого, в Росії раптово помер син відомого режисера Сергія Соловйова. Дмитро Соловйов пішов з життя у віці 43 років. Причиною його смерті стало захворювання підшлункової залози.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Читайте також: Помер відомий український філософ і академік

Колишня дружина Соловйова-старшого Тетяна Друбич повідомила, що похорони Дмитра відбудуться в середу, 14 лютого. Вона уточнила, що син режисера "Асси" ще на початку січня 2018 року відчув погіршення здоров'я і був госпіталізований до лікарні. Помер Дмитро Соловйов у відділенні реанімації гострих ендотоксикозів.

Нагадаємо, Дмитро Соловйов народився в 1974 році в родині відомого режисера Сергія Соловйова і актриси Маріанни Кушнєрової. Його дебют у кіно відбувся в фільмі батька "Будинок під зоряним небом". Останньою роботою Соловйова-молодшого стало продюсування картини "Ке-ди", що вийшла на екрани в 2016 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США помер відомий мільярдер Джон Хантсман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?