Москва виступила з черговою гучною заявою по Мінським угодам
Категорія
Політика
Дата публікації

Москва виступила з черговою гучною заявою по Мінським угодам

Москва виступила з черговою гучною заявою по Мінським угодам
Джерело:  РІА Новини

Російська влада була і залишається гарантом реалізації Мінських домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

З такою заявою виступив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

Читайте також: Лавров виступив з важливою заявою Донбасом

За словами чиновника, Москва як і раніше виступає за повну реалізацію "Мінська", хоча на сьогоднішній день російській стороні особливо похвалитися нічим.

"Ви знаєте, що Москва була і залишається стороною-гарантом, прихильної ідеї повної реалізації мінських домовленостей. На жаль, в річницю підписання нам мало чим є похвалитися", - сказав Пєсков.

Також представник Путіна відповів на питання, чи існує можливість того, що ситуацію на Донбасі будуть однаково характеризувати в Москві і Києві. Пєсков вважає, що те, як трактують конфлікт на Донбасі влади обох сторін, є вторинним фактором. Більш важливим у цій темі є те, наскільки обидві сторони готові реалізувати Мінські угоди.

Нагадаємо, комплекс заходів по виконанню угод по врегулюванню конфлікту на Україні був підписаний в Мінську 12 лютого 2015 року. Даний документ передбачає припинення вогню і відведення важкого озброєння сторонами конфлікту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Україна пред'явила Кремлю новий докір щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?