Названа сума фінансування українських атлетів на Ігри в Пхенчхані
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названа сума фінансування українських атлетів на Ігри в Пхенчхані

Названа сума фінансування українських атлетів на Ігри в Пхенчхані
Джерело:  online.ua

Для підготовки спортсменів до Зимових Олімпійських ігор 2018 року в Пхенчхані в 2017 році Україна закупила інвентарю, екіпіровки і устаткування на 20 мільйонів гривень.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це у себе в Facebook повідомив міністр спорту Ігор Жданов.
Читайте також: Північна Корея здивувала перформансами на Олімпіаді-2018: опубліковані яскраві відео

"Щоб уникнути спекуляцій, які, на жаль, доводиться чути від багатьох журналістів і коментаторів зимових Олімпійських ігор - публікую перелік обладнання, інвентарю, екіпіровки, яке було закуплено для наших спортсменів-зимников тільки в 2017 році в рамках підготовки до Пхенчхану-2018. В цілому, з урахуванням всіх закупівель - це близько 20 млн гривень", - написав він.

За словами Жданова, серед іншого, були закуплені 12 німецьких гвинтівок для біатлону по 199 000 грн, а також сонцезахисні окуляри, зимовий і льотні сани, тренувальні та гоночні комбінезони та інше.

"Ще раз підкреслюю, практично всі, що замовляли тренерські штаби збірних команд для підготовки наших спортсменів до зимових Олімпійських ігор-2018 було придбано в необхідних обсягах за рахунок платників податків", - підкреслив Жданов.

Як повідомляв ONLINE.UA, після розіграшу 13 з 102 комплектів нагород XXIII зимових Олімпійських ігор в Південній Кореї збірна Німеччини лідирує в медальному заліку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?