Найоригінальніші подарунки на 14 лютого в День Святого Валентина
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Найоригінальніші подарунки на 14 лютого в День Святого Валентина

Найоригінальніші подарунки на 14 лютого в День Святого Валентина
Джерело:  online.ua

Не встигли українці відсвяткувати Новий рік і Різдво, як на порозі постало одне з найромантичніших свят у році - День святого Валентина або День всіх закоханих, який святкується в багатьох країнах світу 14 лютого. У цей день закохані люди намагаються максимально порадувати свою другу половинку, висловивши свої сильні і справжні почуття за допомогою оригінальних подарунків.

ONLINE.UA зробив добірку найбільш незвичайних подарунків на 14 лютого, які допоможуть вам здивувати своїх коханих в День святого Валентина.

Читайте також: Як зробити листівки на День Валентина своїми руками: кращі ідеї для закоханих

Що подарувати дівчині на 14 лютого: оригінальні ідеї

Самим "модним" подарунком, як на День всіх закоханих, так і на будь-яке інше свято, є приємні враження та емоції. Їх можна викликати в своїй другій половинці, наприклад, під час невеликої романтичної подорожі або при відвідуванні танцювального майстер-класу.

Відмінним подарунком для дівчат також може стати сертифікат на спа-процедури в салоні краси або ж спільна тематична фотосесія.

Проявити оригінальність на 14 лютого можна і за допомогою смачного подарунка. Ним може стати торт-освідчення в коханні або ж набір шоколадок з вашими спільними фото.

Серед практичних подарунків на День святого Валентина для дівчат відмінно підійде новий телефон або планшет, прикраси з гравіюванням або ж домашній халат улюбленого бренду, який буде завжди нагадувати про кохану людину.

Що подарувати хлопцеві на День святого Валентина?

Вибрати подарунок для хлопця на 14 лютого не менш складно, ніж для дівчат. Безпрограшним варіантом подарунка для чоловіків в день закоханих можуть стати сертифікати на екстремальні види спорту. Ви можете подарувати своєму коханому в цей день можливість стрибнути з парашутом, політати на повітряній кулі або покататися на квадроциклі. Після таких розваг ваша друга половинка гарантовано запам'ятає День святого Валентина надовго.

Відмінним варіантом в якості оригінального подарунка хлопцям на 14 лютого стануть технічні ноу-хау. Наприклад, окуляри віртуальної реальності, екшн-камера, квадракоптер або бездротові навушники.

Оригінальний подарунок для коханого на 14 лютого можна також зробити своїми руками. Це може бути незвичайний квест, по проходженню завдань якого ваш коханий отримає свій "приз", або ж баночка "кохання".

Для закоханих пар, які вже і вогонь і воду разом пройшли, гарним подарунком буде турбота про здоров’я та красу своєї половинки. Наприклад, незалежно від статі, для жінки або чоловіка чудовим сюрпризом стане сумісний похід на процедури з омолодження шкіри. Їх існує велика кількість - це і  ревіталізація обличчя екстрактом плаценти  і лазерне омолодження шкіри обличчя у медичному центрі міжнародного рівня DEVA Clinique в Києві.

Головне, не забувайте, що подарунок на 14 лютого має стати символом ваших почуттів до коханої людини. Навіть якщо це буде проста "валентинка", подарована від душі, ваша друга половинка обов'язково це відчує і оцінить.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві в День всіх закоханих в 2018 році виступить легендарний музикант Ріко Санчес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?