У Кремлі розповіли про хворобу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі розповіли про хворобу Путіна

У Кремлі розповіли про хворобу Путіна
Джерело:  online.ua

У понеділок, 12 лютого, стало відомо про хворобу президента Росії Володимира Путіна.

Про це розповів прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.

Читайте також: Медведєва не вберегли: прем'єр Росії знову став мішенню для жартів

Відзначається, що спочатку Володимир Путін кашляв і продемонстрував сівший голос фіналістам конкурсу молодих управлінців "Лідери Росії", після чого почалися обговорення стану здоров'я президента.

У Кремлі спочатку стверджували, що Путін абсолютно здоровий, проте, пізніше Пєсков зізнався, що у президента застуда, але він продовжує працювати.

"Нездужання не відбилося на графіку президента", - заявив прес-секретар російського лідера.

Варто зауважити, що в лютому 2015 року Володимира Путін сам звертався до міністрів РФ із закликом не ходити на роботу на шкоду здоров'ю.

Як повідомляв ONLINE.UA, в минулому році соцмережі насмішила заява Володимира Путіна про хворобу прем'єра Дмитра Медведєва. Втім, незабаром виявилося, що насправді глава уряду був на відпочинку, і дані про хворобу сам же необережно спростував після повернення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?