Невістку Трампа госпіталізували через підозрілий конверт
Категорія
Світ
Дата публікації

Невістку Трампа госпіталізували через підозрілий конверт

Невістку Трампа госпіталізували через підозрілий конверт
Джерело:  Bloomberg

Невістку американського лідера, дружину Дональда Трампа-молодшого Ванессу госпіталізували після того, як вона розкрила адресований її чоловікові конверт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Читайте також: Трамп-молодший зізнався в контактах з Wikileaks під час виборів в США 2016 року

Відзначається, що всередині конверта був невідомий білий порошок. Через деякий час після розкриття Ванесса Трамп відчула нездужання у вигляді кашлю і нудоти, після чого її госпіталізували.

Конверт прийшов в апартаменти Трампа-молодшого на Манхеттені. За даними співробітників правоохоронних органів, білий порошок не представляє небезпеки.

Варто зауважити, що навесні 2016 року іншому синові Дональда Трампа, Еріку, приходив конверт з підозрілим порошком і листом, у якому йшлося, що дітям мільярдера буде "дуже погано", якщо він не вийде з президентських перегонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональда Трампа-молодшого підозрюють в причетності до втручання Росії в президентські вибори в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?