Лідер культової рок-групи зіграє копа у фільмі про маніяка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер культової рок-групи зіграє копа у фільмі про маніяка

Лідер культової рок-групи зіграє копа у фільмі про маніяка
Джерело:  online.ua

Лідер рок-групи Metallica Джеймс Хетфілд отримав роль поліцейського у фільмі «Надзвичайно поганий, жахливо злий і мерзенний» ( «Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile»).

Про це з посиланням на Rolling Stone повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Metallica створює унікальну спортивну символіку для північноамериканських міст

Сам фільм оповідає про скандального серійного вбивцю Теда Банді. Він був харизматичний і привабливий, ввічливо поводився з жінками, що значно допомагало маніякові під час пошуку нових жертв (всього їх було близько 30).

Самого маніяка зіграє голлівудський красень Зак Ефрон, а Хетфілду дісталася роль офіцера поліції Боба Хейвард. Боб патрулював шосе в штаті Юта, він заарештував Банді в 1975 році, попросивши притиснутися машину вбивці до узбіччя і знайшовши в багажнику інструменти зломщика.

Варто відзначити, що це буде перша роль музиканта на великому екрані. Раніше музикант грав тільки самого себе у фільмах про групу Metallica.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярний голлівудський актор Роберт Де Ніро вважає нинішню суспільно-політичну ситуацію в США «тимчасовим божевіллям».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?