З анексованого Криму видворяють українців
Категорія
Україна
Дата публікації

З анексованого Криму видворяють українців

З анексованого Криму видворяють українців
Джерело:  c-inform.info

Підконтрольний російському Кремлю Євпаторійський міський суд вирішив видворити з анексованого Криму 23 громадян України за "незаконне здійснення іноземним громадянином або особою без громадянства трудової діяльності".

Про це у вівторок, 13 лютого, з посиланням на Кримінформ повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Собчак розкрила справжні цілі Путіна на Донбасі

У повідомленні зазначено, що раніше в передмісті Євпаторії, в селищі Новоозерне, російські прикордонники на території дитячого садка Якірець встановили факт трудової діяльності 36 громадян України. В результаті до них застосували діючий на включеному півострові російський закон «Про правове становище іноземних громадян».

« Всіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею про незаконне здійснення іноземним громадянином або особою без громадянства трудової діяльності в Росії. Крім цього, 18 осіб були покарані за порушення режиму перебування в Росії », - йдеться в повідомленні.

За рішенням Євпаторійського суду, 23 громадянам України також заборонили в'їзд в Росію на п'ять років.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Службі безпеки України заявили, що прояснення ситуації з затриманням в Криму українця Костянтина Давиденко, звинуваченого в нібито шпигунстві на користь України, з находиться в компетенції Міністерства закордонних справ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?