Турчинов розповів про успіх сил АТО на Донбасі, в "ДНР" огризнулися
Категорія
Події
Дата публікації

Турчинов розповів про успіх сил АТО на Донбасі, в "ДНР" огризнулися

Турчинов розповів про успіх сил АТО на Донбасі, в "ДНР" огризнулися
Джерело:  Hromadske

Бійці української армії за 2017 рік просунулися на більш ніж 10 кілометрів на зоні проведення АТО на Донбасі.

Про це розповів секретар РНБО України Олександр Турчинов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

Читайте також: Названо терміни запуску серійного виробництва крилатих ракет "Вільха" в Україні

Турчинов підкреслив, що за 2016-2017 роки Україна не віддала "ні метра своєї землі" бойовикам, і, більш того, ЗСУ змогли значно поліпшити свої позиції, просунувшись на 10 і більше кілометрів.

За його словами, терористи намагалися відбити території назад, але їх спроби не увінчалися успіхом. "Вони не змогли ні відбити жодного з населених пунктів, ні просунутися вперед", - підкреслив секретар РНБО.

Варто зауважити, що в "оперативному командуванні" угруповання "ДНР" вже заявили, що дані про просування української армії на Донбасі нібито не відповідають дійсності.

"На нашу територію вони ніде не входили. Вони займали деякі ділянки в "сірій зоні", причому не зовсім вдалі", - заявили представники бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Турчинов попередив, що Росія в будь-який момент може почати повномасштабну війну проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?