Запрошуємо журналістів на суд щодо арешту вілли Льовочкіна в Ніцці
Категорія
Політика
Дата публікації

Запрошуємо журналістів на суд щодо арешту вілли Льовочкіна в Ніцці

Запрошуємо журналістів на суд щодо арешту вілли Льовочкіна в Ніцці
Джерело:  online.ua

Заяву про те, що спроба прес-служби народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна спростувати інформацію про арешт його вілли в Ніцці французьким судом була зроблено дуже поспішно, зробив на своїй сторінці в Facebook народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ZIK".

Політик зазначив, що копії документів, що підтверджують арешт нерухомого майна Льовочкіних у Франції, вже є в розпорядженні засобів масової інформації.

«Не варто поспішати, пан Льовочкін, через прес-службу спростовувати очевидне. Поспіх оманливий. Досить було зазирнути на мою сторінку в Facebook - і переконатися в наявності документів на арешт французьким судом майна сім'ї Льовочкіних - на фантастичну суму в 1 млрд 800 млн. Ці документи є на руках у десятків або може навіть сотень журналістів», - написав нардеп.

«Навіщо спростовувати незаперечне? Навіщо знову обманювати? Я ось перебуваю у Франції - і готовий спеціально для пана Льовочкіна зробити репортаж з суду, який виніс таке справедливе рішення», - заявив політик.

Окремим постом він також опублікував копії документів з французького суду, про які йде мова.

«Звиклим брехати Льовочкіним», - написав депутат.

Пізніше лідер політичної партії «За життя» повідомив, що за оновленою інформацією нардепу Льовочкіну вже передані всі відповідні документи.

«Пан Льовочкін тільки що отримав від свого адвоката (який зв'язався з нашим юристом у Франції) повну інформацію про арешт свого маєтку. Журналістів запрошую на судове засідання. Порадіємо за Україну», - написав Вадим Рабінович на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, вранці 12 лютого під час прес-конференції Вадим Рабінович заявив, що французький суд задовольнив його вимогу і заарештував маєток Сергія Льовочкіна в Ніцці на користь держави Україна. Незабаром інформагенство « Інтерфакс-Україна » опублікувало заяву прес-служби Льовочкіна зі спробою спростування цієї інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?