У центрі Києва сталася стрілянина, є поранений
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва сталася стрілянина, є поранений

У центрі Києва сталася стрілянина, є поранений
Джерело:  online.ua

На вулиці Саксаганського в Києві, 13 лютого, під час конфлікту чоловік витягнув пістолет і почав стріляти в свого опонента, поранивши його в плече і стегно.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.
Читайте також: У піцерії в Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі

Як з'ясували поліцейські, між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого один з них дістав пістолет і зробив кілька пострілів, а інший отримав дотичні поранення.

Зловмисника затримали патрульні поліцейські на місці події, це - 26-річний киянин. Пістолет та набої вилучили і направили на експертне дослідження.

Постраждалого з пораненнями плеча і стегна забрала "швидка". Його життю нічого не загрожує.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, поліцейськими був затриманий співробітник охоронної фірми, якого підозрюють у стрілянині в чоловіка під час конфлікту біля станції метро «Берестейська » в Києві 29 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?