У Сенаті США вимагають ввести санкції проти "друзів" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сенаті США вимагають ввести санкції проти "друзів" Путіна

У Сенаті США вимагають ввести санкції проти "друзів" Путіна
Джерело:  Politico

Ряд сенаторів представив резолюцію, яка змушує президента Дональда Трампа посилити санкцій проти Росії. Законодавці вимагають, щоб санкції проти Росії були розширені з урахуванням оприлюдненої у "кремлівській доповіді" інформацією.

Про це пише видання Politico, повідомляє ONLINE.UA.

За інформацією видання, оголошеною наприкінці січня 2018 року, рішення Білого дому не вводити нові санкції проти РФ після оприлюднення "кремлівської доповіді" під приводом того, що вже вжиті заходи працюють ефективно, тільки "розлютило демократів".

Читайте також новини по темі: Кремлівська доповідь: Мінфін США доповнив "чорний список"

Сенатори Роберт Менендез, Бен Кардін і Шеррод Браун мають намір підштовхнути адміністрацію до посилення антиросійських санкцій. За словами сенатора Кардіна, "відсутність серйозності, проявлена адміністрацією перед обличчям явної загрози національній безпеці, навіть при чіткому наміру Конгресу, викликає тривогу і не може тривати далі".

Відзначимо, "кремлівська доповідь" складена у відповідності з законом "Про протидію противникам США за допомогою санкцій", який був прийнятий в США влітку 2017 року і містить перелік російських чиновників і олігархів близьких до Путіна.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, "кремлівська доповідь" Міністерства фінансів США була змінена в останній момент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?