Америка вирішила зміцнити Міноборони України
Категорія
Україна
Дата публікації

Америка вирішила зміцнити Міноборони України

Америка вирішила зміцнити Міноборони України
Джерело:  interfax.com.ua

У 2018 році в Міністерстві оборони України почнуть роботу два радника зі Сполучених Штатів Америки.
Про це повідомив представник США в українському оборонному відомстві Стівен Сильверштейн.

Повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте також: У США назвали умову для відновлення переговорів з Північною Кореєю

З його слів, йдеться про радників з кібербезпеки і стратегічних комунікацій.

"Ми уважно вивчаємо оборонний стратегічний бюлетень, щоб побачити, яка сфера ще не прикрита радником ... Спеціаліст з кібербезпеки вкрай необхідний через високу активність агресора. Ми зараз в процесі пошуку такого радника. Це велика інвестиція в людський ресурс", - сказав Сильверштейн.

Він додав, що нещодавно до України прибув старший стратегічний радник, в завдання якого входить забезпечення координації всього процесу оборонної реформи.

"Уже відбулася його зустріч з генералом Петренко (заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції генерал-лейтенант Анатолій Петренко)", - додав американський радник.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 лютого, в рамках робочого візиту глава Міноборони України Степан Полторак відвідав США, де провів переговори з міністром оборони США Джеймсом Маттісом, на яких обговорювалися поставки летального зброї в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?