У Кремлі уточнили дані про стан здоров'я Путіна, в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі уточнили дані про стан здоров'я Путіна, в мережі сміються

У Кремлі уточнили дані про стан здоров'я Путіна, в мережі сміються
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін, про застуду якого стало відомо раніше, скасував найближчі зустрічі.

Про це розповів представник російського лідера Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.

Читайте також: Медведєва не вберегли: прем'єр Росії знову став мішенню для жартів

"Ніяких серйозних захворювань немає, все нормально. Графік триває, але з урахуванням застуди. Голос президента ви самі чули. Зима, самі розумієте!", - розповів Пєсков.

За його словами, президент РФ продовжить працювати, однак, скасував публічні заходи.

Варто зауважити, що в соціальних мережах бурхливо обговорюють новину про хворобу Путіна і жартують з цього приводу: "Чергова натяжка з ботоксом", "Це він від дебатів косить)", "Боги не хворіють. Більше не голосую за Путіна", "Після розмови з Трампом відразу зима настала!", "Мабуть не буде ніякого звіту про роботу уряду і послання", "Путін захворів. Всього два слова, а вже з'явилася надія. В голові звучить Лебедине озеро, стукіт фужерів і привітання", "Не вберегли!", "А десь бігає Дмитро Анатолійович і кричить - моя корона - моя корона", - написали в мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Пєсков стверджував, що хвороба Путіна не позначиться на його графіку роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?