Поп-діва 90-х несподівано повернулася з новим альбомом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Поп-діва 90-х несподівано повернулася з новим альбомом

Поп-діва 90-х несподівано повернулася з новим альбомом
Джерело:  online.ua

Перший альбом за вісім років анонсувала американська співачка Тоні Брекстон. Таким чином вона вирішила відзначити 25-ту річницю виходу своєї дебютної платівки.

Як інформує ONLINE.UA, про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі. Таким чином вона вирішила відзначити 25-ту річницю виходу своєї дебютної платівки.

Читайте також: Відомий актор в черговий раз невтішно висловився про президентство Трампа

Дев'ятий студійний диск виконавиці під назвою "Sex And Cigarettes" буде випущений 23 березня. В альбом, зокрема, потрапили раніше виданий дует "Deadwood" з Коулбі Келей і новий сингл "Long As I Live".

Цією ж навесні Брекстон відправиться в тур по Північній Америці, незважаючи на проблеми зі здоров'ям (у співачки вовчак).

Довідка: Тоні Брекстон - лауреат премій "Греммі", відома за хітами "Un-Break My Heart", "Breathe Again", "Spanish Guitar".

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер рок-групи Metallica Джеймс Хетфілд отримав роль поліцейського у фільмі «Надзвичайно поганий, жахливо злий і мерзенний» ( «Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile»).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?