Зірки італійського кіно приїдуть до Києва з виставою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірки італійського кіно приїдуть до Києва з виставою

Зірки італійського кіно приїдуть до Києва з виставою
Джерело:  online.ua

27 квітня в Жовтневому Палаці відбудеться прем'єра італійського вистави - "Суд над відьмою". У головних ролях - зірки італійського кіно Орнелла Муті та Мікеле Плачідо, відомі своїми ролями у фільмах "Приборкання норовливого" і "Спрут". Режисером-постановником вистави виступив Енріко Марія Ламанов.

Сюжет вистави заснований на реальних подіях, які відбулися 20 березня 1428 року в середньовічному місті Тоді. Історія часу, коли будь-яка спроба жінки підняти голову і довести своє право на любов і свободу вибору, приводила до кривавих наслідків. Орнелла Муті постане в ролі Франчески, обвинуваченої в чаклунстві, а Мікеле Плачідо виконає роль інквізитора.

Сам виставу "Суд над відьмою" Енріко Марія Ламанов поставив в 2017 році. За його словами, постановка готувалася спеціально під його улюблену актрису Орнеллу Муті, з якої він вже співпрацював в її дебютному виставі "Єврей" в 2010 році. Нову роботу режисер назвав "нестерпно прекрасним шоу, болісно своєчасним і сильним, чарівним моментом осмислення".

Як повідомляв ONLINE.UA, українські артисти знову засвітилися на концерті в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?