Небезпечний вірус дістався до Франції, є жертва
Категорія
Світ
Дата публікації

Небезпечний вірус дістався до Франції, є жертва

Небезпечний вірус дістався до Франції, є жертва
Джерело:  online.ua

У Франції була зафіксована перша смерть від кору, померла молода жінка.

Про це пише ONLINE.UA з посиланням на видання The Local.

Читайте також: Епідемія грипу в Україні: в МОЗ оприлюднили шокуючі дані

За інформацією регіональної служби охорони здоров'я, 32-річна жінка, яка померла в місті Пуатьє, що не була вакцинована. Вона була госпіталізована в місцеву лікарню 1 лютого, після чого через нетривалий час переведена у відділення інтенсивної терапії.

Однак врятувати пацієнтку не вдалося. Як зазначається, кір вразив західний регіон Нова Аквітанія в листопаді. Було підтверджено 269 випадків захворювання, 66 осіб було госпіталізовано для лікування.

Близько чверті госпіталізованих пацієнтів лікувалися в реанімації. Французькі органи охорони здоров'я заявили, що смерть жінки підкреслила важливість вакцинації проти кору, і попросили французів перевірити медичні записи, щоб переконатися, що вони пройшли вакцинацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулий тиждень в Україні захворіли на грип понад 200 тисяч осіб, що на 18,5% більше, ніж на п'ятого тижня епідемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?