Доба в АТО: бойовики продовжують використовувати заборонену зброю
Категорія
Україна
Дата публікації

Доба в АТО: бойовики продовжують використовувати заборонену зброю

Доба в АТО: бойовики продовжують використовувати заборонену зброю
Джерело:  online.ua

У зоні проведення АТО на сході України за минулу добу, 13 лютого, було зафіксовано 14 обстрілів позицій ВСУ, постраждалих немає.

Про це на з посиланням на прес-центр штабу АТО інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Турчинов розповів про успіх сил АТО на Донбасі, в "ДНР" огризнувся

Так, на луганському напрямку епіцентром вогневої напруги стала Світлодарська дуга - ворог застосував артилерійські установки калібру 122 мм по наших позиціях біля Троїцького.

Поблизу цього прифронтового населеного пункту противник неодноразово вів вогонь з 120 мм і 82 мм мінометів, зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Обстріли біля цього населеного пункту тривали понад 5 годин - сепаратисти випустили близько 150 снарядів і мін.

Активність ворога спостерігалася і на підступах до Луганської, де ворог випустив понад 60 мін калібру 120 мм і 82 мм. Сепаратисти також використовували гранатомети різних видів і великокаліберні кулемети.
Біля Новозванівки і Попасній сили агресора вели вогонь з 82 мм мінометів.

Крім цього, зі стрілецької зброї і гранатометів незаконні збройні формування стріляли біля Майорська, Зайцева і Станиці Луганської.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 лютого бойовики провели 11 прицільних обстрілів по позиціях української армії на Донбасі, внаслідок чого один військовий загинув, ще двоє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?