Місія ОБСЄ виявила танки бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Місія ОБСЄ виявила танки бойовиків на Донбасі

Місія ОБСЄ виявила танки бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Недалеко від населеного пункту Олександрівське Донецької області спостерігачі ОБСЄ виявили п'ять танків Т-72.

Як інформує ONLINE.UA, про це йдеться в звіті місії.

Читайте також: Стріляють з "Градів": в ОБСЄ занепокоєні ситуацією на Донбасі

"У непідконтрольних уряду районах члени патрулів місії бачили шість самохідних гаубиць (2С1 Гвоздика, 122 мм), і відзначили, що там як і раніше відсутні 12 буксируваних мінометів (ПM-38, 120 мм) і один міномет (2Б11)", - зазначили в прес-службі.

Також повідомляється, що вранці в понеділок, 12 лютого, сепаратист в одязі військового типу відмовив патрулю місії в доступі до постійного місця зберігання озброєння в ОРДЛО, посилаючись на "накази" від свого командира.

Таким чином патруль місії не зміг отримати доступ до третього місця постійного зберігання озброєння сепаратистів в Донецькій області, оскільки ворота були закриті, а на місці не виявилося охоронців, які могли б їх відкрити.

Як повідомляв ONLINE.UA, на території окупованої бойовиками Донецької області в сторону міні-БПЛА, що належить спостерігачам ОБСЄ, був відкритий вогонь із стрілецької зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?