Мера Одеси з соратниками офіційно підозрюють в казнокрадстві
Категорія
Політика
Дата публікації

Мера Одеси з соратниками офіційно підозрюють в казнокрадстві

Мера Одеси з соратниками офіційно підозрюють в казнокрадстві
Джерело:  Думська

НАБУ офіційно заявило про підозру мера Одеси Геннадія Труханова та наближених до нього чиновників в розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".

Новини по темі: Одеса без мера: Труханов після тривалої відпустки так і не вийшов на роботу

Відзначається, що також підозрюють віце-мера Павла Вугельмана, директора департаменту комунальної власності Олексія Спектора, голову постійної комісії з питань комунальної власності Василя Шкрябу, - всі вони, включаючи Труханова, зараз знаходяться за кордоном.

Також про підозру оголосили підприємцю, який оцінив майно заводу "Краян" в 185 млн грн (справжня вартість удвічі менша).

13 лютого затримали посадовця і двох керівників приватної компанії. Попередньо, серед затриманих, - начальник управління орендних відносин та відчуження Володимир Радіонов.

Нагадаємо, що НАБУ активізувало розслідування у справі покупки Одесою майна колишнього заводу "Краян".

Як повідомляв ONLINE.UA, Геннадій Труханов не з'являвся в Одесі з кінця грудня 2017 року, коли в восьмий раз за рік пішов у відпустку. Зараз він нібито перебуває у відрядженні в Чехії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?