У НАТО назвали терміни вступу України в Альянс
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАТО назвали терміни вступу України в Альянс

У НАТО назвали терміни вступу України в Альянс
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг впевнений, що питання членства України в Альянсі може бути розглянуто після проведення Києвом реформи в сфері оборони.

Як інформує ONLINE.UA, про це в середу, 14 лютого, він заявив на прес-конференції в середу в Брюсселі.

Читайте також: Все залежить від Росії: в НАТО виступили з важливою заявою по Криму

"Зараз особлива увага приділяється проведенню реформ в Україні. Я вітаю заяву України про приділення особливої уваги цій реформі. Питання членства буде розглянуто в залежності від тих успіхів, яких доб'ється Україна в цьому напрямку", - сказав він.

Також Столтенберг високо відзначив рівень партнерських відносин між Україною та Альянсом. Він також пообіцяв надавати політичну і практичну підтримку Україні.

"Ми будемо продовжувати зміцнювати наше партнерство і продовжувати роботу з офіційним Києвом", - підкреслив Столтенберг.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Столтенберг повідомив, що на цьому тижні проведе зустріч з лідером України Петром Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?