Відео ліквідації найманців "Вагнера" в Сирії: стало відомо про помилку
Категорія
Світ
Дата публікації

Відео ліквідації найманців "Вагнера" в Сирії: стало відомо про помилку

Відео ліквідації найманців "Вагнера" в Сирії: стало відомо про помилку
Джерело:  Meduza

Відеоролик, на якому нібито зображено знищення найманців російської приватної військової компанії "Вагнер" в Сирії, насправді знятий в інший день.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Читайте також: У Путіна відхрестилися від загиблих в Сирії росіян

Відзначається, що раніше в ряді українських і російських ЗМІ з'явився запис нібито авіаудару коаліції на чолі з США по урядовим силам в Дейр-ез-Зора 7 лютого.

Кореспондент дійсно розповідає на відео про загиблих внаслідок тієї атаки росіян, проте, сам ролик був знятий через кілька днів, - 10 лютого.

На відео знято знищення танка Т-72 і однієї 122-мм гаубиці М-30, при цьому, за даними ЗМІ, внаслідок удару 10 лютого загинуло двоє прибічників урядових сил Сирії, але їх громадянство не називається.

Як повідомляв ONLINE.UA, внаслідок авіаудару коаліції по силам президента Башара Асада в Сирії 7 лютого загинули сотні російських найманців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?