Німецький спортсмен завоював шосте золото в Пхенчхані
Категорія
Спорт
Дата публікації

Німецький спортсмен завоював шосте золото в Пхенчхані

Німецький спортсмен завоював шосте золото в Пхенчхані
Джерело:  online.ua

Німецький атлет Ерік Френцель завоював золото з лижного двоборства на нормальному трампліні на Олімпійських іграх в Пхенчхані.

Як повідомляє ONLINE.UA, у 10-кілометровій лижній гонці він прийшов до фінішу першим з результатом 24 хвилини 51,4 секунди.

Читайте також: Олімпіада-2018: назріває великий допінг-скандал

Срібло дісталося японцеві Акіто Ватабе (відставання - 4,8 секунди). Бронза у австрійця Лукаса Клапфера (+18,1). Змагання проводилися за системою Гундерсена, коли фора на старті лижної гонки визначається за результатами стрибків.

Варто відзначити, що Френцель приніс Німеччині шість золотих медалей Ігор-2018 і став дворазовим олімпійським чемпіоном. В його активі також нагорода найвищого ґатунку в цій же дисципліні на Іграх-2014 в Сочі. Він був прапороносцем збірної Німеччини на церемонії відкриття Олімпіади 2018 року.

Додамо, що в Пхенчхані буде розіграно ще два комплекти нагород в лижному двоєборстві - в стрибках з великого трампліна і гонці на 10 км, а також в командних змаганнях, де другий етап являє собою естафету 4х5 км.

Як повідомляв ONLINE.UA, змагання у представників санного спорту на XXIII зимових Олімпійських іграх в південнокорейському Пхенчхані завершуються естафетою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?