У Кабміні схвалили продовження санкцій відносно РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні схвалили продовження санкцій відносно РФ

У Кабміні схвалили продовження санкцій відносно РФ
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів на засіданні 14 лютого схвалив законопроект про внесення змін до закону про санкції, який може припускати розширення санкцій проти Російської Федерації.

Проект закону був схвалений і направлений на розгляд парламенту на засіданні уряду сьогодні, 14 лютого, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Польща виступає за продовження санкцій відносно РФ

Варто відзначить, що деталі схваленого законопроекту озвучені не були, проте згідно з пояснювальною запискою до документа, можливе розширення санкцій обумовлено небезпекою використання програмного забезпечення походженням з держави-агресора.

Як повідомляв ONLINE.UA, ряд сенаторів представив резолюцію, яка змушує Дональда Трампа посилити санкції проти Росії. Законодавці вимагають, щоб санкції проти Росії були розширені з урахуванням оприлюдненої в "кремлівському доповіді" інформацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?