Політолог повідомив, як Рабінович домігся повернення Україні 2 млрд грн через арешт нерухомості лідера Опоблоку
Категорія
Економіка
Дата публікації

Політолог повідомив, як Рабінович домігся повернення Україні 2 млрд грн через арешт нерухомості лідера Опоблоку

Політолог повідомив, як Рабінович домігся повернення Україні 2 млрд грн через арешт нерухомості лідера Опоблоку
Джерело:  Гордон

Народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович через французький суд домігся арешту нерухомості в Ніцці Сергія Льовочкіна нардепа від «Опозиційного блоку». Про це написав політичний експерт, блогер Володимир Макарівський на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA з посиланням на « Гордон ».

«Можна, звичайно, по-різному ставитися до Вадима Рабіновича і його партії «За життя». Однак тепер буде складно звинуватити політика в популізмі або запідозрити в невиконанні обіцянок. Адже історія з арештом французької нерухомості одного з головних функціонерів «Опоблоку» Сергія Льовочкіна за запитом саме Рабіновича - дуже показова. Буквально на днях на своїй прес-конференції він зробив сенсаційну заяву - на його вимогу в Ніцці заарештували вілли Льовочкіна загальною вартістю майже 2 млрд гривень. В якості підтвердження сказаного він надав ЗМІ відповідні документи», - написав експерт.

«Таким чином, він дійсно зробив щось не дуже властиве нашим політикам - виконав те, що обіцяв. Не тільки виявив закордонне майно Льовочкіна, не просто розповів про це, але і домігся арешту цих вілл. Нагадаю - мова про 2 млрд, вкрадених у Українського народу. Які тепер повинні бути повернуті в Україну. Але це вже завдання наших правоохоронців - повернути гроші в український бюджет, звідки вони були викрадені. Це вже не в компетенції народного депутата. Інша справа, що і пошук, і арешт незаконного майна наших політиків і чиновників - теж завдання в першу чергу правоохоронних органів. Однак народний депутат Рабінович і тут спрацював краще», - підкреслив блогер.

На думку експерта, арешт вілли Льовочкіна також обрушить рейтинги «Опоблоку», які згідно з останніми дослідженнями і так низькі.

«Крім безпосередньо повернення вкраденого, «спецоперація» Рабіновича матиме й інші наслідки. Зокрема, такий скандал остаточно розвалить і без того постійно йдуть вниз рейтинги «Опоблоку». При цьому рейтинги «За життя», завдяки антикорупційним успіхам їх лідера, помітно зростуть. Вже зараз, згідно з останніми соціологічними дослідженнями, Рабінович виграє у великих регіонах - на півдні, сході та Донбасі. Тепер же можна очікувати зростання його рейтингів і в інших районах України», - підсумував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?