Скандального екс-регіонала привезли в суд
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандального екс-регіонала привезли в суд

Скандального екс-регіонала привезли в суд
Джерело:  ТСН

Колишнього народного депутата Олександра Шепелєва, одягненого в бронежилет і каску, в середу, 14 лютого, доставили в Оболонський суд Києва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Читайте також: Запрошуємо журналістів на суд щодо арешту вілли Льовочкіна в Ніцці
Відзначається, що таке обмундирування обумовлено міркуваннями безпеки. Хто або що може загрожувати підозрюваному, не повідомляється.

Кілька днів тому Шепелеву було обрано запобіжний захід у Печерському суді - справа стосувалася підозри у державній зраді. Екс-нардеп повинен перебувати в СІЗО протягом двох місяців, однак його захист з такою запобіжним заходом не згодна і оскаржить рішення суду.

Сьогодні Оболонський суд розглядає запобіжний захід у відношенні іншого підозри - за фактом вбивства банкіра Сергія Кириченка в 2003 році. Це справа починали розслідувати заочно, поки Шепелєв переховувався в Росії, проте зараз, при наявності підозрюваного, слідство почнеться знову.

На самому початку засідання сторона Шепелєва заявила клопотання про розгляд справи судом присяжних. Станом на 15:30 судді пішли до нарадчої кімнати, щоб винести рішення щодо цього клопотання.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 лютого в Печерському районному суді Києва відбулося засідання з обрання запобіжного заходу колишньому українському нардепу Олександру Шепелеву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?