У САП запропонували запобіжний захід Труханову
Категорія
Політика
Дата публікації

У САП запропонували запобіжний захід Труханову

У САП запропонували запобіжний захід Труханову

У спеціалізованій антикорупційної прокуратурі впевнені, що мера Одеси Геннадія Труханова слід заарештувати з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень.

Про це в середу, 14 лютого, заявив керівник прокуратури Назар Холодницький, пише ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

Читайте також: Різдвяний відпочинок президента на Мальдівах: невістка заступилася за Порошенка

"Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з внесенням застави 50 млн грн для одеського міського голови, 30 млн грн - для його заступника і 10 мільйонів - для кожного з інших учасників зазначеної схеми", - сказав він.

Всього, за словами Холодницького, оголошено 8 підозр. Він також розповів, що, справи будуть слухатися, швидше за все, в Солом'янському районному суді Києва.

"Сподіваюся, що це буде сьогодні, оскільки по одеському міському голові вже клопотання доставлено в суд. Чекаємо розподілу на конкретного суддю і сподіваємося також встигнути доставити клопотання по його заступнику", - зазначив керівник САП.

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 лютого, мер Одеси Геннадій Труханов, який вже 1,5 місяця перебував у відпустці, так і не вийшов на роботу. Нарада в міськраді замість нього знову перший віце-мер Одеси Анатолій Орловський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?