Український шоумен поїхав просити політичного притулку в Європі
Категорія
Події
Дата публікації

Український шоумен поїхав просити політичного притулку в Європі

Український шоумен поїхав просити політичного притулку в Європі
Джерело:  online.ua

Відомий український актор і шоумен Антін Мухарський виїхав за межі України і збирається просити політичного притулку в Європі.

Про це сам артист заявив на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Росія поклоняється померлим і не може пробачити Україні одну річ - Антін Мухарський

Причиною від'їзду шоумен назвав конфлікт зі своєю колишньою дружиною, якій за шлюбним контрактом повинен платити по $3 тисячі щомісяця. У документі був пункт про перегляд суми в разі, якщо рівень доходу Мухарського зміниться, - так, з 2014 року він став заробляти менше, але колишня дружина відмовляється змінювати суму аліментів.

Артист пояснив, що в 2014 році звернувся до суду, але справа досі не була розглянута, в той час як після прийняття в Україні закону про посилення відповідальності за несплату аліментів він став "головним злісним неплатником" з боргом в 400 тисяч гривень.

Мухарський стверджує, що не має боргів перед дітьми, але через "фіктивні борги" його майно продають з аукціонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Антін Мухарський презентував пісню, присвячену пам'яті загиблих на Донбасі українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?